Wat zijn LA-Weave hairweaving extensions?

Hairweaving zijn haarbanden (wefts) die op heel wat verschillende manieren kunnen geplaatst worden. Bij Métamorphose gebruiken wij de twee laatste nieuwe technieken die zijn overgewaaid uit Amerika (namelijk de LA- Weave & Naked Weave). Dit zijn twee herbruikbare, maar vooral veilig systemen. Verder werkt Métamorphose met een eigen extensionlabel, waarbij de extensions vervaardigd zijn uit 100% menselijk haar van Russische origine. Dit is haar van de hoogste kwaliteit en makkelijk in omgang, je kan er namelijk alles mee doen. Op deze pagina vind je alles terug over wat de LA-Weave techniek en welke soort haarbanden gebruikt kunnen worden!


Hoe worden ze geplaatst?

Bij deze techniek worden er kleine microringen met een silliconen bandje gebruikt. Deze ringen worden naast elkaar in het eigen haar vastgezet en vormt onze basis/houvast van onze hairweave. Op deze ‘lijn’ van microringen worden de haarbanden vastgenaaid met een zijden draadje.

Een groot voordeel is dat de ringen onder de haren zitten en dus nooit zichtbaar kunnen zijn. De bovenkant van de haarband heeft een fijn, smal silliconen randje waardoor het mooi plat op het hoofd valt en dus geen zwaar gevoel nalaat. Bij deze techniek word er dus geen gebruik gemaakt van hitte, lijm of strakke vlechten. Een hairweave word ervaren als het zachtaardigste extensionsysteem.

Bij een verlenging worden er gemiddeld 2 rijen geplaatst, soms 3 (afhankelijk van de voor situatie) Extra volume kan vaak op 1 rij. Hoeveel haar jij nodig hebt word berekend in grammen.


Hoe lang kan ik ze dragen?

Het is wel belangrijk dat de hairweaves om de 5 à 8 weken (naargelang je haargroei, dikte en gevoel) omhoog geplaatst worden. Deze techniek heeft als voordeel dat ze steeds opnieuw gebruikt kunnen worden. (je kan dus tussentijds even een pauze nemen als je dat wil en bewaren voor later te hersteken). Het is dus niet meer nodig om telkens nieuwe extensions aan te schaffen.

Omdat ze herbruikbaar zijn voeren wij deze techniek enkel uit met 100% menselijk haar, om de lange houdbaarheid en kwaliteit gedurende de hele draagperiode te kunnen garanderen. Onze hairweaves kan je 7 à 12 maanden gebruiken, mits correct onderhoud en verzorging. Lichtere kleuren hebben een minder lange houdbaarheid dan donkere haarkleuren, omwille van de verschillende chemische processen die ze hebben moeten ondergaan.


Welke type haarbanden kunnen er gebruikt worden bij LA-Weave?

Belangrijk voor de afwerking van je hairweave hairextensions, is de keuze van het type haarhand. Bij de LA-Weave techniek kan je kiezen tussen de flat en handtied weave.

Flat Weave

Deze zijn aan de aanzet zéér fijn, ze beschikken over een siliconen boordje (ongeveer halve cm breed) waardoor ze een aangenaam en zacht gevoel op de hoofdhuid nalaten. Ondanks je enkele wefts op elkaar kan plaatsen, zullen ze nog steeds geen zwaar gevoel nalaten en zal de weave nog steeds als dun ervaren worden op de hoofdhuid.

Voor LA-Weave in combinatie met Flat Weaves kies je dus als je een lage tot middelhoge staart wilt kunnen maken met je hairextensions. Ze zijn geschikt voor bijna alle soorten haartypes, maar bij voorkeur normaal tot dik/veel haar. Iemand met fijn haar met een normale hoeveelheid kan hier ook gebruik van maken, maar moet wel opletten van zodra ze beginnen uit te groeien. De kans op zichtbaarheid wordt dan groter, met gevolg dat dit als een ‘zwaarte’ kan ervaren worden. Onze ervaring heeft ons geleerd dat een fijn/weinig/dun haar beter opteerd voor handtied extensions, voor deze ongemakken te vermijden.

Handtied Weave

Het zijn handgebonden weaves die met de hand zijn geknoopt. Doordat ze handgeknoopt zijn, zijn ze iets duurder, maar hebben ze ook heel wat méér voordelen. De handtieds zijn bovenaan nog dunner dan de flat weaves. De aanhechting is dus nog fijner en natuurlijker dan bij onze flat weaves Omdat ze flinterdun zijn, kan je er veel op elkaar plaatsen zodat je veel volume kan verkrijgen, zonder dat het een dikte nalaat op de hoofdhuid. Door hun quasi onzichtbaarheid en licht gewicht zijn ze dus ook minder voelbaar en zichtbaar. Handtieds is de nieuwste techniek op de markt van hairextensions.

Voor LA-Weave in combinatie met Handtied Weaves kies je dus als je een lage tot middelhoge staart wil maken. Daarnaast is het ook het meest geschikt voor mensen met fijn/weinig/dun en zelfs doorzichtig haar, in tegenstelling tot de Flat Weave.

Wat is het verschil met Naked Weave?

Bij Naked Weave werken we enkel met handtied weaves, en ben je in staat om eender welke staart te maken met je haar. Deze techniek in combinatie met hantied weaves zorgt ervoor dat alles zelfs bij een hoge en strakke staart onzichtbaar blijft! Alles over onze nieuwste techniek, vind je op deze pagina.


Korte samenvatting

La-Weave met flat weaves:
Voor zij die normaal tot dik/veel haar hebben of dun, maar wel veel haar hebben.
Voor zij die enkel een lage staart tot middelhoge staart willen maken.
Move-up (omhoog plaatsen): na 5 tot 8 weken
Houdbaarheid: 7 tot 12 maanden

La-Weave met handtied weaves:
Voor iedereen, maar specifiek voor zij met fijn/weinig, dun en breekbaar/fragiel haar
Move-up (omhoog plaatsen): na 5 tot 8 weken
Houdbaarheid: 7 tot 12 maanden

Naked-Weave met handtied weaves:
Voor iedereen, maar specifiek voor zij met fijn/weinig, dun en breekbaar/fragiel haar
Voor zij die meteen een strakke/hoge staart willen maken
Move-up (omhoog plaatsen): na 5 tot 8 weken
Houdbaarheid: 7 tot 12 maanden

LA Weave Hairextensions

Het verlengen van je haar houdt in dat er na plaatsing een (onzichtbaar) lengteverschil is tussen je extensions en je eigen haar.

Het verdikken van je haar houdt in dat er na plaatsing helemaal geen lengteverschil is tussen je extensions en je eigen haar.
LA Weave

Handtied Weft

Verdikking €335 - €385
Verlengen fijn/weinig haar €395 - €495
Verlengen normaal haar €495 - €565 - €685
Verlengen dik/veel haar €685 - €765 - €835
Move-up 1 rij €40
Move-up 2 rijen €75
Move-up 3 rijen €95
LA Weave

Flat Weft

Verdikking €295
Verlengen fijn - weinig haar €399 - 499
Verlengen normaal haar €449 - 499
Verlengen dik/veel haar €449 - 599
Move-up 1 rij €40
Move-up 2 rijen €65
Move-up 3 rijen €90
Garantie: Indien je weave bij de eerste plaatsing of bij een move-up onverwachts los komt in de eerste week na de plaatsing, zetten wij deze met plezier gratis terug in!

Contact info


Meer informatie nodig ? Je kan me altijd vrijblijvend een berichtje sturen!

José Vermeerschplein 10
8501 Heule (Kortrijk)
GSM: +32 (0)485 28 26 50
E-mail : stephaniedriesen@live.be
BE 0820.107.284

Enkel bereikbaar op weekdagen, uitzonderlijk in het weekend
!!! Enkel op afspraak !!!