Om teleurstelling te voorkomen raden wij sterk aan om na het inplannen van een nieuwe set hair weave extensions, ook twee move-up afspraken in te plannen

Bij het maken van een afspraak voor een nieuwe set hairweave extensions wordt er een voorschot van €100 gevraagd binnen de 48u, indien deze niet binnen de termijn word overgemaakt wordt uw afspraak automatisch uit onze agenda verwijderd.

Een voorschot voor een nieuwe set hairextensions word nooit terug betaald, wel kan u uw afspraak tot 48u voor de afspraak verplaatsen, volgens de Algemene Voorwaarden van Métamorphose.

Bij elke move up of nieuwe set hairextensions wordt er verwacht dat u met droog haar toekomt, indien deze nat of vochtig zijn verrekenen wij €5 extra.

Bij laattijdige annulatie zijn wij genoodzaakt dit aan te rekenen voor de gereserveerde behandeling in onze agenda. Een gemaakte afspraak, op welke manier ook, is juridisch bindend en hier is geen discussie over mogelijk.

Merk je na het invullen dat volgende boodschap verschijnt: "Het is niet mogelijk een afspraak te maken, neem contact op.", neem dan contact met me op via WhatsApp via volgend formulier.

Contact info


Meer informatie nodig ? Je kan me altijd vrijblijvend een berichtje sturen!

José Vermeerschplein 10
8501 Heule (Kortrijk)
GSM: +32 (0)485 28 26 50
E-mail : stephaniedriesen@live.be
BE 0820.107.284

Enkel bereikbaar op weekdagen, uitzonderlijk in het weekend
!!! Enkel op afspraak !!!